Renseløsninger for nye prosjekter

Alle boliger og hytter med innlagt vann har behov for rensing av avløp. Planlegger du å installere renseanlegg til et nytt byggeprosjekt? Vi har renseløsninger som møter ditt behov, enten du er utbygger, offentlig myndighet eller privatperson. 

Image

Hvorfor velge privat anlegg?

Et minirenseanlegg fra Ecobio er et alternativ til kommunal rensing av avløpsvann. Det er betydelige samfunnsøkonomiske gevinster ved å installere dette, sammenlignet med store, offentlige avløpsnett. I tillegg er det rimeligere for den som eier boligen – både bygge- og vedlikeholdskostnadene er lavere enn med et kommunalt anlegg.

Minirenseanlegg gjør det i tillegg mulig å bygge ut områder som ikke er tilkoblet kommunalt avløp. Med andre ord kan du bygge ny hytte eller bolig med innlagt vann, selv i avsidesliggende områder. Våre anlegg er også lite synlige i terrenget, noe som gjør at de enkelt kan plasseres uten at de tar opp unødig plass eller ødelegger hagen din. 

Anleggene våre krever minimalt med oppfølging fra deg som eier, og skulle det oppstå problemer, så hjelper vi deg. 

Hva trenger du?

Vi har anlegg for alt fra en enkelt husholdning til større renseanlegg for hele lokalsamfunn. Hvor stort anlegg du trenger avhenger av antall husholdninger og personer i husholdningen. 

Klikk på det alternativet som passer deg best: