Personvernerklæring

Ecobio Norge AS er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og deler personlig informasjon som du gir oss når du bruker ecobio.no.

Personopplysninger vi samler inn og behandler:

  • Personlig informasjon: Vi kan samle inn personlig informasjon, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og annen identifiserbar informasjon som du frivillig gir fra deg når du kontakter oss, for eksempel via vårt kontaktskjema.
  • Vi kan også samle inn informasjon automatisk gjennom bruken av informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier. Dette kan inkludere informasjon om enheten din, nettleseren, IP-adressen din, besøkte sider og annen informasjon om bruksmønstre.

Hvordan vi bruker informasjonen:

  • Vi bruker informasjonen til å håndtere kundeservice og support. Dette innebærer å kommunisere med deg som bruker og besvare dine henvendelser.
  • Vi lagrer dine opplysninger så lenge det er nødvendig med hensyn til de formål vi samlet dem inn for, eller så lenge vi er forpliktet til å gjøre dette mht. lover og forskrifter.

Deling av informasjon:

  • Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å levere de tjenestene du ber om, overholde juridiske forpliktelser eller beskytte våre rettigheter.

Dine rettigheter:

  • Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, eller sletting av dine personopplysninger. Merk at informasjon som vi er pålagt å beholde av hensyn til andre rettslige forpliktelser ikke vil bli slettet.

Kontakt oss:

  • Ta kontakt med oss på post@ecobio.no hvis du har spørsmål om personvernerklæringen eller vår behandling av personopplysninger.