Infiltrasjonssystem

Å koble til et infiltrasjonssystem er svært fornuftig med tanke på å unngå utslipp av organisk materiale. Våre forhandlere har infiltrasjonssystem tilpasset renseanlegg, både for hus og hytter.

Image
ImageEcoflo Infiltrasjonssystem for renseanlegget Solido Smart. Infiltrering med kokosnøttsubstrat. Enkel å drifte, lett tilgjengelig, og lett utbyttbard filtreringsmateriale.

Hvorfor velge Ecoflo Protection Filter?

Selv velfungerende renseanlegg for avløpsvann utsettes for enkelte naturlige variasjoner i renseytelsen, slik at gjenværende organisk materiale (oppløst eller i form av partikler) kan slippe ut. Ved slike tilfeller kan det være behov for et effektivt og pålitelig infiltrasjonssystem.

Ecoflo Protection Filter fra Premier Tech Aqua gjør infiltrasjonen til en sikker og permanent løsning. Organisk materiale vil filtreres gjennom et materiale laget av kokosnøttsubstrat. Filtersubstratet sørger så for en permanent gjennomstrømmelighet i infiltrasjonen. For optimal filtrering byttes det øverste filterlaget med jevne mellomrom.

Her er noen fordeler med å benytte seg av infiltrasjonssystem fra Ecoflo:

  • Ecoflo gir en effektiv beskyttelse for hagen og eiendommen din. Du slipper unødvendige ekstrautgifter og frustrasjon som følge av tett infiltrering.
  • Det er utformet med et kompakt design som sørger for enkel tilgang og vedlikehold.
  • Filtreringsmaterialet er 100 % resirkulerbart og lett utskiftbart.

Infiltrasjonssystemet Ecoflo kobles rett på renseanlegget Solido SMART, og kan benyttes for opptil 100 PE.

Flere detaljer kan du lese om i vår produktkatalog.

EPF 3000 og EPF 3650
Image
Image
Image
Ønsker du å kjøpe Ecoflo Protection Filter?