Tett tank

En tett tank kan brukes til flere ulike formål, både som fordrøyningstank, slamavskiller og regnvannstank. Hos oss får du lavbygd NEO-tank fra Premier Tech Aqua til ditt behov.

Renseløsninger fra Premier Tech Aqua. Bildet viser NEO tett tank som kan brukes til slamavskiller, regnvannstank eller buffertank.

Hvorfor velge tett tank fra NEO?

De lavbygde NEO-tankene fra Premier Tech Aqua kommer med 35 års garanti, og har fått flere utmerkelser for sin høye kvalitet og innovasjonsgrad. I tillegg til å ha mange bruksområder er de både sterke, lette og holdbare. Her er noen flere grunner til hvorfor du burde velge en NEO-tank:

  • Tanken er enkel å transportere og installere.
  • Monteringen er rimelig og enkel – tanken er lett av vekt og utformet for grunn nedgravning. Dette gjør den like ideell for eksisterende anlegg, som for nye anlegg.
  • Tanken tåler et svært høyt trykk.
  • NEO-tanken er miljøvennlig i både produksjon, transport og bruk. Den er laget av gjenvunnet plast og bruker 35 % mindre materiale enn forrige generasjons tanker. 
Image
ImageImageImageImage

NEO lavbygd tank

Vi tilbyr NEO-tanker i flere størrelser:

Image
Image

NEO-tanker opp til 50 000 liter kan leveres på forespørsel.

 

ImageImage
NEO-tanken finnes i to kvaliteter – standard og heavy.

Standard: benyttes ved grunnvann maksimalt opp til midten av tanken.

Heavy: benyttes ved grunnvann opp til toppen av tanken og ved bløt leire. Denne har 60 % tykkere vegger enn standard-versjonen.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bruke en NEO-tank som infiltrasjonstank, buffertank, slamavskiller, fordrøyningstank eller regnvannstank. Vi hjelper deg også med å finne ut hvilken størrelse og kvalitet du har behov for.

Tanklokk og halsforlengelser

En tett tank fra NEO installeres med tanklokk som gir enkel tilgang og god beskyttelse. Ved dypere installasjoner i bakken bør man også bruke en halsforlengelse. Disse delene må bestilles som tilbehør.

Lokket og rammen til halsforlengelsen er det eneste som synes på overflaten når en underjordstank er installert. De ligger kant i kant med bakken rundt, noe som gjør tanken svært diskret.

Du kan lese flere detaljer i vår produktkatalog.

Image
Ønsker du å kjøpe NEO-tank og/eller tilbehør?