Tett tank

Image

Trenger du en tett tank til din bolig? Neo A premiere Tech Brand er inspirert av naturen, en tank som er sterk, lett og holdbar.

De lavbygde NEO-tankene fra Premier Tech Aqua er enkle å transportere og installere. 35 års garanti understreker hvor stabile og holdbare disse tankene er. NEO-tankene har fått flere utmerkelser for sin høye kvalitet og innovasjonsgrad. NEO-tanken har mange bruksområder, både kommersielt og til hjemmet.

Den lavbygde tanken kan benyttes som:

Rask og enkel montering av tanken

Monteringen er rimelig og enkel siden NEO-tanken er lett av vekt og utformet for grunn nedgravning. Dette gjør at NEO-tanken er like ideell for eksisterende som for nye anlegg. Kun helt begrenset inngrep ved installasjon.

En tett tank med maksimal stabilitet og lav vekt

NEO-tanken har en bionisk utforming basert på et nautilusskall (et tynt skall med flere kamre) og kan således tåle et svært høyt trykk. Tanken har ikke bare en høy stabilitet, men også en mye lavere vekt enn andre sammenlignbare flate tette tanker.

NEO er laget av gjenvunnet plast og bruker 35% mindre materiale enn forrige generasjons tanker. Dette gjør at NEO er svært miljøvennlig, både i produksjon, transport og bruk.

NEO-tanken finnes i to kvaliteter

Standard: Ved grunnvann maksimalt opp til midten av tanken.

Heavy: (+ 60% tykkere vegger) ved grunnvann opp til toppen av tanken og ved bløt leire.

tett tant i normalt grunnvanntett tank i høyt grunnvann
ImageImageImageImage

  • NEO - Tett tank med mange bruksområder

  • NEO - Tett tank med mange bruksområder

  • NEO - Tett tank med mange bruksområder

Image

Neo-tanker opp til 50 000 liter kan leveres på forespørsel.

Kontakt oss dersom du ønsker å bruke en NEO-tank som infiltrasjonstank-, buffertank, slamavskiller, fordrøyningstank eller regnvannstank.

Tanklokk og halsforlengelse bestilles som tilbehør.