Service

Det er viktig for oss at løsningene vi leverer fungerer optimalt. Derfor tilbyr vi serviceavtale ved kjøp av alle våre renseanlegg. Gjennom denne avtalen får du regelmessig tilsyn av profesjonelle fagfolk som hjelper deg med service, vedlikehold og teknisk støtte. Dermed kan du være helt trygg på at anlegget ditt blir godt ivaretatt og fungerer fint også i fremtiden.

Image

Hva inkluderer avtalen?

Serviceavtalen tegner du samtidig som du kjøper anlegget. Denne inkluderer tilsyn og vedlikehold av renseanlegget to ganger i året. Vi tar prøver og utfører feltanalyse av utslipp fra anlegget. Dette er for å kunne justere ved eventuelle avvik. 

Hva om det oppstår problemer?

Våre serviceteknikere er dedikerte fagfolk som er gode i jobben sin. Med solid teknisk kompetanse og grundig opplæring er de eksperter på vedlikehold, feilsøking og reparasjon av våre anlegg. Du kan være trygg på at du får den hjelpen du har behov for dersom noe uventet skulle oppstå.

NB: Dersom skadelige stoffer og kjemikalier helles ned i avløpet, vil det forstyrre den naturlige balansen i anlegget og hindre effektiv nedbrytning av avløpsvannet. Vi oppfordrer deg derfor sterkt til å unngå dette, slik at renseanlegget ditt kan fungere fint i mange år fremover. 

Kundeservice (mandag til fredag 07:00-16:00)

Vi setter pris på om du tar kontakt med kundeservice i våre åpningstider.
Tlf.: 69 89 30 90
E-post: post@ecobio.no

Vakt-/servicetelefon

Vakttelefon skal kun benyttes dersom du har behov for akutt hjelp utenfor ordinær arbeidstid. 
Tlf.:
954 37 791 

– Ved leveranse av et minirenseanlegg fra oss er du alltid sikret god oppfølging!

Du kan føle deg trygg på at anlegget ditt blir ivaretatt

Regelmessig service bidrar til optimal ytelse og lang levetid

Du får en kompetent partner for alle spørsmål

Service – bilder
Image
Image
Image
Image
Image
Image