Om Ecobio Norge

Ecobio Norge AS – tar vare på anlegget ditt året rundt.

hovedkontoret til Ecobio Norge ligger i Østbuen 2, 1820 Spydeberg

Ecobio Norge AS er et selskap i AE Gruppen AS. Vi holder til i Myrerskog næringspark i Spydeberg, knapt 50 minutter utenfor Oslo. Selskapet ble stiftet 15. desember 2011. Vi har lenge vært en av de fremste leverandørene av anlegg for avløpsrensing, og er kjent for at våre kunder får gode og driftssikre anlegg for både regnvann, overvann og avløp. Fra 2024 vil vi fokusere på å tilby førsteklasses service på anlegg fra Premier Tech.

Premier Tech – vannteknologi med tysk ekspertise

Premier Tech er et internasjonalt selskap kjent for sin innovative teknologi innenfor hage- og landbruk, industrielt utstyr og miljø. Med sine 5200 teammedlemmer verden over tar de sitt ansvar for miljøet på alvor og er fast bestemt på å overgå seg selv i alt de gjør.

Datterselskapet Premier Tech Aqua spesialiserer seg på vann- og avløpsbehandlingssystemer. De har nå over 30 års erfaring med ansvarsfull vannhåndtering, og har renseløsninger til de fleste avløpsbehov. Disse er både bærekraftige og fremtidsrettede, og bidrar blant annet til å redusere forurensning til vassdrag, innsjøer og fjorder. Vi er også trygge på at deres teknologi gir betydelig reduserte kostnader relatert til offentlig vann og avløp. Ecobios oppgave er å ta vare på og vedlikeholde denne teknologien, slik at anleggene kan fungere optimalt i mange år fremover.

Visjon og verdier

VISJON:
Ecobio skal sette standarden i markedet og alltid levere fremtidsrettede og pålitelige løsninger.

VERDIER:
Trygt  •  Enkelt  •  Langsiktig

Ecobios anlegg og serviceavtaler skal oppfattes som trygge, enkle og langsiktige løsninger både for forhandlere og sluttkunder.

Din partner på service og drift

Våre serviceteam og partnere sikrer kort responstid for å sikre omgivelser. Vi er godt representert i våre kjerneområder for å yte god service til deg som kunde. Vi betjener i dag kunder og installasjoner lokalisert fra svenskegrensen i øst til Haugesund i vest, og fra vannskillet i nord til Lindesnes i sør.

Vi er tilgjengelige på vakttelefon 24/7 for kritiske hendelser. Kontaktinformasjon finner du her.

Image