Et lite tilbakeblikk på 2017

2017 var et spennende år for oss i Ecobio Norge AS. Vi leverte flere store renseanlegg, deltok på Dyrsku’n, arrangerte servicekurs for forhandlere og knyttet nye kontakter.

Vi leverte i høyden

En av de mest spennende oppdragene i 2017 må vel ha vært det å levere renseanlegg til turistattraksjonen Loen Skylift og Hoven Restaurant i Stryn. Attraksjonen ligger hele 1011 moh med en fantastisk utsikt, og hadde totalt 50 000 besøkende de tre første månedene. I samarbeid med vår forhandler Kristian A Vik i Stryn, leverte vi Weho Puts 150 PE. Anlegget var fullt operativt noen dager før H.M. Dronning Sonja åpnet Loen Skylift. (Les mer)

Renseanlegg til hyttefelt i Nord-Trøndelag

Samme type renseanlegg ble solgt til et stort hyttefelt i Namdal, Nord-Trøndelag. Vår forhandler Namdal VVS leverte og monterte Weho Puts 150 PE fra Uponor Infra på hyttefeltet i Lauvsjølia. Markus og Petter fra vårt hovedkontor i Spydeberg møtte opp og monterte deretter nytt og moderne styringssystem fra ASPN i Mysen.

Det nye styringssystemet gir driftsoperatøren full kontroll på alle funksjoner i anlegget. Det betyr videre at vi kan fjernstyre anlegget fra mobil eller nettbrett uansett hvor vi er. Dette effektiviserer tidsbruk og kjøretid til anleggene som ligger spredt rundt i hele Norge.

Servicekurs for forhandlere

Siden vi først var i Trøndelag, ble det arrangert servicekurs for forhandlere i Nord-Trøndelag. Vi vil takke Rør-Tek AS for at vi fikk holde kurset hos dem. Det var totalt 13 deltakere. Stemningen var god og det var en positiv opplevelse for deltakerne. Det er alltid bra å øke kunnskapen om de produktene man skal selge og utføre drift og vedlikehold på.

Andre året på Dyrsku’n

Vi deltok på Dyrsku’n i september. Det er andre gang vi har egen stand på messa. Dyrsku’n hadde rekordbesøk en av dagene, så det var veldig bra med folk. Mange tok veien innom vår stand, vi knyttet nye kontakter og fikk delt ut mye informasjon.

Dagskonferanse i Finnsnes

12. desember 2017 reiste Rune Myklebust, daglig leder i Ecobio og for tiden også styreleder i  Avløp Norge, til Finnsnes i Lenvik kommune, hvor han kom med informasjon om renseanlegg og bruken av disse. Dette var i anledning en dagskonferanse om drikkevann og spredt avløp.