Tysk kvalitet på Hyttemessa!

Ecobio Norge leverer tysk kvalitet.

Ecobio Norge AS er en av de fremste leverandørene av anlegg for avløpsrensing. Vi har vært lenge i det norske markedet og er kjent for at våre kunder får gode og driftssikre anlegg. Med over 90 forhandlere leverer og server vi minirenseanlegg og tanker over hele Norge. Vårt selskap ble stiftet 15. desember 2011 og er en del av AE Gruppen AS. Vi holder til i Spydeberg, ca 35 min fra Oslo.

Vi i Ecobio Norge AS er stolte over å ha inngått samarbeidsavtale med Premier Tech Aqua. 

Premier Tech ble startet for 95 år siden og er nå aktive i 25 land. De er kjent for å utfordre status quo og å skyve grenser. Med sine 4 500 teammedlemmer verden over tar de sitt ansvar for miljøet på alvor og er alltid fast bestemt på å overgå seg selv i alt de gjør. Premier Tech opererer på tre områder; hage- og landbruk, industrielt utstyr og miljøteknologi. Premier Tech fortsetter å vokse over hele verden. 

Premier Tech Aqua lager desentralisert vannteknologi med tysk ekspertise. De er fullt ut dedikert i sitt arbeide og investerer mye i forskning og utvikling. Det er nå installert over 200.000 minirenseanlegg verden over og de har mer enn 60.000 aktive serviceavtaler. 

Du finner oss på Hyttemessa 2019

Fra torsdag 25.april til søndag 28.april finner du oss på Hyttemessa 2019 på Hellerudsletta. Stikke gjerne innom oss og se på minirenseanlegget Solido Smart fra Premier Tech Aqua. Dette er en kompakt tank med direkte beluftning uten slamavskiller, med mindre slamproduksjon og ingen lukt. Verdt å bli kjent med.

Solido SMART minirenseanlegg

Få med deg våre messetilbud!

Vi kommer til å ha messetilbud på både minirenseanlegget Solido SMART, NEO tankene som kan brukes som både slamavskiller, tette tanker, regnvannstank og fordrøyningstanker, samt et helt nytt infiltrasjonssystem.

Vi gleder oss til å presentere de nye produktene, og håper du tar turen innom!